Κρύων: Η ανάληψη δεν είναι αυτό που νομίζεις - Urantia Center: Χρήστος Κιτσινάμας

Δείτε το γραπτό κείμενο ΕΔΩ:
Η ανάληψη δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!
Κάποιοι λένε: «Ανυπομονώ να περάσω αυτή τη ζωή και ν’ αναληφθώ». Είναι σαν να λένε: «Θα έχω κάνει το καθήκον μου και μπορώ να επιστρέψω σπίτι νωρίς». Όμως η ενέργεια έχει αλλάξει πάρα πολύ στον πλανήτη, από την εποχή του προφήτη Ηλία. Η ανάληψη δεν είναι αυτό που νομίζεις. Στην πραγματικότητα είναι δυσκολότερη τώρα.
Ορίστε ο νέος ορισμός της ανάληψης: Ο Άνθρωπος με ελεύθερη επιλογή, που πηγαίνει στην επόμενη ζωή, χωρίς θάνατο. Είναι εκείνος που έχει περάσει αλλαγές, κοιτάζει γύρω του και λέει: «Δεν είμαι αυτός που ήμουν». Στην κυριολεξία, είναι μια ανάληψη του Ακασικού Αρχείου, πέρα από το τρισδιάστατο πεδίο, πέρα απ’ όσα θεωρεί ο Άνθρωπος χρόνο και λογική. Είναι εκείνος που διεκδικεί την αυτοκυριαρχία του (mastery) τόσο ολοκληρωμένα που γίνεται κάποιος άλλος. Αυτή είναι η ανάληψη.
Κάποιοι θα πουν: «Πρέπει να είναι πολύ σπάνιο αυτό Κρύων». Δεν είναι. Βρίσκονται εδώ Άνθρωποι που έχουν περάσει δια μέσου αλλαγών, είναι εδώ! Όταν κοιτάζουν πίσω στη ζωή τους, βλέπουν κάποιον άλλον, όχι αυτόν που είναι σήμερα. Αφήνουν ένα χνάρι φωτός οπουδήποτε περπατούν. Παραμένουν ακόμα Άνθρωποι· πηγαίνουν στη δουλειά, όπως εσείς. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της Γης γύρω τους, ακριβώς όπως εσείς.
Όμως κοιτάζουν κατάματα το φόβο κι αυτός φεύγει από μόνος του. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Περπατούν σε σκοτεινά μέρη και αυτά λάμπουν με φως. Φέρουν την ηρεμία και την ειρήνη του Θεού, σε κάθε περίσταση. Είναι αργοί στο θυμό και ταχείς στη σοφία. Δεν είναι ποτέ επικριτικοί και χαίρεσαι να είσαι μαζί τους. Και βρίσκονται εδώ.
Όχι σε αγγελική μορφή. Αντιθέτως, κάθονται στην καρέκλα και ακούνε, ή διαβάζουν το μήνυμα αυτό. Είναι Άνθρωποι που έχουν περάσει από τις αλλαγές.
Οπουδήποτε πάτε, υπάρχουν άτομα που έχουν αναληφθεί. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κάνει μια διαφορά στον πλανήτη, που έχει ξεπεράσει τον φόβο του, τον φόβο να σπρώξει την πόρτα του φωτός, τον φόβο να κατανοήσει το ίδιο του το μεγαλείο και τον φόβο ν’ αφήσει πίσω του κάτι βολικό, που ονομάζεται παλιός του εαυτός. Αυτοί καταλαβαίνουν το φως και τη συν-δημιουργία. Ας τους τιμήσουμε τώρα, καθώς κάθονται γύρω σας και φαίνονται συνηθισμένοι.

Nα αγαπάτε τον εαυτό σας
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Άνθρωποι είναι ότι ο πνευματικός εξοπλισμός που έχετε είναι έτοιμος να αξιοποιηθεί. Γεννηθήκατε με την διττότητα, όπως σας είπε ο συνεργάτης μου σήμερα. Μεταφερθήκατε σ’ αυτόν τον πλανήτη μέσα σε μία σκοτεινή ενέργεια, μία ενέργεια που στην πραγματικότητα είναι προκατειλημμένη εναντίον σας, που δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε τον Θεό ή ν’ ανακαλύψετε την θειότητα μέσα σας.
Δεν θα σας βοηθήσει να δείτε την υπερδιαστατικότητα της. Και πολλοί λέτε, «Λοιπόν, δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορώ να κάνω να συμβεί κάτι στη ζωή μου; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Πού είναι ο Θεός;» Θα σου πω το εξής αγαπητέ Άνθρωπε, και θα το επαναλαμβάνω όσο ο συνεργάτης μου αναπνέει.
Υπάρχει ένα βήμα προς την ανάληψη και αυτό είναι το πρώτο. Είναι να καθίσει ο Άνθρωπος με αγνή πρόθεση, μιλώντας μόνο στον Ανώτερο Εαυτό του, και να πει: «Αγαπητέ Θεέ, πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την διαδικασία». Και δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία!
Είναι η πρόθεση να ξεκινήσετε κάτι περίπλοκο, χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε το πώς. Μην προσπαθείτε να υπερ-αναλύετε τι είναι το επόμενο που πρέπει να κάνετε. Τι θα λέγατε να καθίσετε εκεί και να αγαπάτε τον εαυτό σας; Τι θα λέγατε γι αυτό; Απλώς να αγαπάτε τον εαυτό σας!
Έχετε το θάρρος να πιστέψετε ότι ίσως είστε ένα ουράνιο πλάσμα; Πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε. Έχετε το θάρρος; Είναι τόσο απίστευτο να σκεφτείτε ότι είστε αιώνιοι; Δεν είσαι εδώ μόνο για λίγο, Άνθρωπε, είσαι εδώ για πάντα!
«Κρύων, τι είναι αυτοκυριαρχία;» Θα σου πω τι είναι, Άνθρωπε. Είναι όταν βαδίζεις τριγύρω χωρίς να φοβάσαι την ζωή. Είναι όταν είσαι γαλήνιος, ενώ οι άλλοι δεν είναι. Καταστάσεις που θα προκαλούσαν δράμα σε άλλους, δεν το κάνουν σ’ εσένα. Είναι όταν ο κόσμος γύρω σου βρίσκεται σε χάος κι εσύ μπαίνεις εκεί και δεν νιώθεις χάος. Αντίθετα, σε κάποιο επίπεδο νιώθεις την σοφία των αιώνων.
Γνωρίζεις απόλυτα ότι δεν χρειάζεται να σε επηρεάζει, ούτε χρειάζεται να σε αγγίζει. Είναι όταν κάποιος σου φωνάζει και σου λέει διάφορα άσκημα, και η πρώτη σου αντίδραση είναι ν’ αναρωτηθείς μήπως έχει δίκιο! Αυτό είναι αυτοκυριαρχία. Η πρώτη αντίδραση ενός Ανθρώπου είναι να ανταποδώσει την επίθεση.

YouTube圖片

所有圖像從最大到最小
單擊鼠標右鍵並選擇 "保存圖像為..." 將原始圖像下載到您的計算機.

圖片網址:

直接鏈接到圖像與分辨率: 1280x720

直接鏈接到圖像與分辨率: 640x480

直接鏈接到圖像與分辨率: 480x360

直接鏈接到圖像與分辨率: 320x180

直接鏈接到圖像與分辨率: 120x90

從視頻和URL到每個的幾幀:

標題和說明

視頻的說明和標題。
如果字段為空,則視頻沒有描述。
標題:

視頻說明